Din web browser er forældet. Opdater din browser for mere sikkerhed og den bedste oplevelse på denne side.

Betingelser

Opdateret 29. November 2021


Når du som bruger benytter Northventures.dk, accepterer du følgende betingelser.

1. Generelt

Northventures.dk er ejet af North Ventures ApS - CVR 38195573, North Ventures ApS, Kongens Nytorv 3, 1050 København K
Adgangen og brugen af denne hjemmeside sker med udgangspunkt i de følgende vilkår og betingelser og persondatapolitik. Ved brug af denne hjemmeside erklærer du dig enig i vores vilkår og betingelser og persondatapolitik. Hvis du ikke er enig i de følgende vilkår og betingelser eller vores persondatapolitik, bedes du ikke benytte dig af Northventures.dk services.
En accept af vilkår og betingelser indbefatter at du giver accept til, at North Ventures kan kontakte dig telefonisk eller pr. e-mail.

2. Tilladt brug

Hvis du ikke overholder en eller flere af de følgende vilkår, vil din ret til adgang øjeblikkeligt ophøre. Vi forbeholder os retten til at ændre i disse vilkår og betingelser uden at give ekstraordinær besked herom. De ændrede vilkår og betingelser træder i kraft fra dagen, hvorpå de kan findes her på hjemmesiden. Du bedes derfor jævnligt læse dem, når du besøger hjemmesiden. Din fortsatte brug af hjemmesiden betyder, at du har accepteret de nye vilkår og betingelser for brug af hjemmesiden.
Du er udelukkende givet adgang til hjemmesiden i forbindelse med personligt, ikke-kommercielt brug, hvilket betyder at hjemmesiden udelukkende bør bruges direkte af en privatperson eller en virksomhed til at lede efter et produkt eller en service for individuelt- eller virksomhedsbrug på egne vegne. Brug af hjemmesiden til andet end personligt og ikke-kommercielt brug er forbudt.
Du kan ikke bruge denne hjemmeside:
 • Til ulovligt, bedragerisk eller kommercielt brug
 • Til at producere, se, kontrollere, godkende, opdatere eller ændre din egen eller en anden persons database, filer eller opslag.
 • Til at ændre eller ombygge dele af denne hjemmeside.
 • Til at forstyrre, afbryde eller pålægge en uforholdsmæssig stor byrde på vores kommunikations- eller tekniske systemer, hvilket bliver vurderet af os.
 • Med en automatisk computerkode, -system, -program, -robot, net crawler, spider, dataprocessor, trawling eller alternative ”screen scraping”.

3. Intellektuelle rettigheder

Ophavsrettighederne til data, indhold og information, som bliver vist på denne hjemmeside, tilhører os eller vores licenshaver. Du kan printe, kopiere, overføre eller opbevare udtræk af materiale og information vist på hjemmesiden til personligt brug, hvis du overholder følgende betingelser:
 • Det kan ikke blive brugt i forretnings- eller kommercielt øjemed uden vores tilladelse.
 • Du vil ikke bruge en automatisk computerkode, -metode, -program eller -system, -robot, net crawler, databearbejder, trawling eller alternativ ”screen scraping” computerkode, metode, program.
 • Det kan ikke blive solgt eller overført til en tredjepart.
 • Kopien skal indeholde en notits i forhold til ophavsrettigheden til originalen.
 • Billeder, som bliver vist på hjemmesiden, er beskyttet af vores ophavsrettigheder og kan ikke blive kopieret eller på anden måde taget uden en skriftlig aftale med os.
 • Intet logo, varemærke eller servicemærke vist på hjemmesiden kan blive brugt.
 • Du skal ikke ændre i kopier af data, indhold, materiale eller information, ligegyldigt om det er i papirs- eller digital form. Det kan ikke blive reproduceret, udgivet, reformateret og/ eller fremvist på anden hjemmeside uden vores skriftlige tilladelse.
 • Benævnelsen af os og vores forfattere til data, indhold, materiale og information skal blive respekteret til enhver tid.
Al intellektuel rettighed som patenter, logoer, domænenavn, etiske rettigheder, data, koder, software, specifikationer, know-how, metoder og forretningsstrategier (i alle tilfælde ligegyldigt om man er registreret eller ikke-registreret) på og omkring hjemmesiden (inklusiv data, indhold, materiale, eller information som bliver vist herpå) er ejet af vores licensgiver, og disse rettigheder er beskyttet.
Ud over steder hvor der er nævnt andet i disse vilkår og betingelser, kan ingen af vores rettighedsbeskyttede ejendele på og omkring denne hjemmeside (data, indhold, materiale og information vist herpå) blive brugt, kopieret, ændret, udgivet, transmitteret, solgt, udledt, re-designet, reproduceret, reformateret og distribueret uden vores foregående tilladelse.
Alle rettigheder på Northventures.dk er ejet af os.

4. Brug af oplysninger

North Ventures udveksler kun dine oplysninger med de finansielle institutioner du har valgt, og hvor du har givet dit samtykke til at blive kontaktet.
Generelle oplysninger
E-mail kontakt@northventures.dk
Telefon 71 74 70 20
Vores adresse Kongens Nytorv 3
1050 København K
CVR 38195573