Din web browser er forældet. Opdater din browser for mere sikkerhed og den bedste oplevelse på denne side.

Privatlivspolitik North Ventures ApS overholder til enhver tid persondataloven og al anden relevant lovgivning i forbindelse med brug af vores hjemmeside og vores services.

Opdateret 29. November 2021


Vi tager sikkerhed og fortrolighed omkring dine personoplysninger yderst seriøs. I det følgende forefindes en beskrivelse af, hvilke personoplysninger vi behandler, med hvilke formål, for hvor længe og hvordan personoplysningerne lagres og hvorvidt de videredistribueres.

Behandling og formål

Vi behandler data for de dele af vores hjemmeside, som du besøger, da sådanne data gemmes i log-filer sammen med din IP adresse i form af cookies på din personlige enhed (for eksempel PC eller smartphone).

For registrerede brugere behandler vi de informationer, som du indtaster på vores hjemmeside og i vores app som for eksempel brugernavn.

North Ventures ApS anvender dine informationer til at levere og optimere vores services og for at tilpasse dem dine faktiske behov. Data anvendes også til statistiske formål.

Lagring og adgang

North Ventures ApS afgiver aldrig dine personoplysninger til andre, medmindre du på forhånd har medgivet din accept hertil, eller der er tale om en betroet leverandør (for eksempel en IT-leverandør). Vi indgår altid en aftale om streng fortrolighed i tilfælde, hvor en leverandør uundgåelig må have adgang til personoplysninger.

Personoplysninger lagres så længe, det er nødvendigt i forhold til, at vi kan levere vores services, og opbevares altid i et sikkert miljø.

Sikkerhedsforanstaltninger

North Ventures ApS tager både tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte brugeres personoplysninger for manipulation, tab, destruering eller uautoriseret adgang. Sikkerhedsforanstaltningerne optimeres løbende i forhold til nyeste teknologiske udvikling.

Cookies

En cookie er en tekstfil, der sendes til din browser fra vores hjemmeside og lagres i din browsers cookies kartotek. Du kan altid tjekke og opdatere dine cookies indstillinger, og du har også mulighed for, at indstille din browser til aldrig at lagre cookies. For mere information henvises til følgende guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

North Ventures anvender cookies af tekniske årsager for at indsamle trafikinformation og brugsstatistik med formålet om at optimere din brugeroplevelse. Til dette anvendes cookies fra Google Analytics. Vi anvender aldrig cookies, som kan indeholde personhenførbar information.

Ved at besøge North Ventures hjemmeside accepterer du vores brug af cookies i overensstemmelse med ovenstående beskrivelse.

Dine rettigheder

Ifølge den danske Persondatalov har du følgende rettigheder, som registreret bruger af North Ventures services:
Du kan til enhver tid anmode om at få oplyst, hvorvidt dine personoplysninger behandles af North Ventures, og i så fald, hvilke informationer der behandles via vores services, formålet hermed og hvem sådanne oplysninger er tilgængelige for.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at dine personoplysninger gøres til genstand for behandling.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til, hvilke oplysninger North Ventures har registreret om dig via vores services, hvordan sådanne informationer bliver behandlet, eller andre spørgsmål vedrørende vores behandling af personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.