Din web browser er forældet. Opdater din browser for mere sikkerhed og den bedste oplevelse på denne side.

Dansk selskab på kapitaljagt ser sig selv som potentiel unicorn Tricent Security Group med bl.a. Stig Myken og Lars Brammer, Vækstfonden og en række business angels i investorkredsen ser sig selv som en potentiel Unicorn. Selskabet vil hente yderligere kapital før A-runde i starten af 2022.

Tricent
Om Tricent
29. September 2021

Saas-virksomheden Tricent Security Group har Finn Krusholm som medstifter og flere kendte investorer i ryggen som Stig Myken, mest kendt som stifter af teleselskaberne Fullrate og Hiper, Lars Brammer, MapsPeople og andre samt Vækstfonden. For nyligt har selskabet tilmed opnået tilsagn fra flere velkendte venturefonde, der er klar til investere i selskabets planlagte serie-A runde i begyndelsen af 2022.

Det fortæller Tricent i en ny investorpræsentation i forlængelse af en kapitalrunde i juni tidligere i år, hvor selskabet rejste godt 16,2 mio. kr. fra en række business angels og mæglerhuset North Finance.

Tricent har besluttet at udvide runden med yderligere 10 mio. kr. i en såkaldt bridge-runde, der begrundes med den tidligere investorinteresse og en stejl vækstkurve for selskabet.

Selv om vi selvfølgelig er tidligt i fasen, er vi yderst ambitiøse og betragter os selv som en potentiel Unicorn.

Finn Krusholm, medstifter og CEO, Tricent Security Group

Læs hele artiklen hos KapWatch

Flere artikler

    Ingen artikler fundet.

    Tilmeld dig vores netværk og få løbende tilsendt nøje udvalgte investeringsmuligheder.

    Tilmeld dig her