Din web browser er forældet. Opdater din browser for mere sikkerhed og den bedste oplevelse på denne side.

Dansk edtech-selskab med erfarne erhvervsfolk vil hente tocifret millionbeløb Kubo Robotics, som har tidligere topfolk i bl.a. Lego og Thrane & Thrane på holdet og Vækstfonden som ledende investor, vil hente et tocifret millionbeløb i ambitiøs vækstplan. Virksomheden vil bl.a. skalere sin læringsplatform for børn i USA og Kina.

KUBO
Om KUBO
9. Juni 2021

Med Vækstfonden Venture som ledende investor vil edtech-virksomheden Kubo Robotics rejse 15-20 mio. kr.

Selskabet, der har flere fremtrædende erhvervsfolk i kredsen, har udviklet en digital læringsplatform i teknologiforståelse og programmering til skolebørn i aldersgruppen 4-10 år.

Pengene skal bruges til at finansiere eksekveringen af en abonnementsforretningsmodel, ekspansion i USA og Kina, øget marketingsaktiviteter og videreudvikling af digitale produkter.

Før kapitalrejsningen er Kubo Robotics værdisat til 40 mio. kr. med en målsætning om at nå en markedsværdi på over en mia. kr. inden for fem år.

Undervisning af børn i teknologiforståelse er udset til at være et af fremtidens helt store temaer i undervisningen af børn allerede i indskolingen, hvor digitale værktøjer, kunstig intelligens og automation bliver en del af hverdagen.

Læs hele artiklen hos KapWatch

Flere artikler

    Ingen artikler fundet.

    Tilmeld dig vores netværk og få løbende tilsendt nøje udvalgte investeringsmuligheder.

    Tilmeld dig her