Din web browser er forældet. Opdater din browser for mere sikkerhed og den bedste oplevelse på denne side.

North Finance har skiftet navn til North Ventures

North Ventures
Om North Ventures
25. Februar 2022

Vi har skiftet navn til North Ventures. Navneskiftet til North Ventures sker i forbindelse med at vi netop har styrket vores online tilstedeværelse med en ny venture platform, og fordi vi gennem flere år udelukkende har beskæftiget os med investering i danske vækstvirksomheder.

Vi giver dig adgang til at investere direkte i højt kvalificerede og eftertragtede danske vækstvirksomheder sammen med en række af Danmarks bedste venturefonde og business angels.

Vi har gjort det nemt for dig at tilgå en svært tilgængelig aktivklasse, hvor du kan bygge din egen venture portefølje med solide danske vækstvirksomheder sammen med os.

Som aktiv venture investor på tværs af sektorer og stadier søger vi efter banebrydende og globalt skalerbare virksomheder i Danmark. Vi kigger først og fremmest efter de bedste ledelsesteams, store potentielle markeder, solid vækst, holdbare forretningsmodeller, en klar strategi for fremtiden og en eksisterende kreds af ejere og investorer af høj kvalitet.

Vi analyserer 500+ virksomheder om året, og udvælger kun de bedste investeringsmuligheder. Vi har gennem mange år samarbejdet med de dygtigste venturefonde, business angels og serieiværksættere i Danmark, og vi bliver løbende inviteret som de første til at investere i deres porteføljeselskaber sammen med dem. Det har givet os et utroligt stærkt og unikt dealflow med de mest eftertragtede danske vækstvirksomheder som den typiske venture investor ikke har adgang til.

Alle vores virksomheder er dermed nøje udvalgte, og vi har forhandlet attraktive vilkår på plads og foretaget due diligence. North Ventures investerer altid sin egen kapital i alle virksomhederne på samme vilkår som dig.

Mere end 12.000 af Danmarks mest kapitalstærke investorer er medlem af vores netværk herunder bl.a. venturefonde, familiekontorer, business angels, industrielle og institutionelle investorer, og siden 2019 har mere end 1.100 investorer investeret over DKK 1 mia. i en lang række danske vækstvirksomheder sammen med os.

Flere artikler

    Ingen artikler fundet.

    Tilmeld dig vores netværk og få løbende tilsendt nøje udvalgte investeringsmuligheder.

    Tilmeld dig her