Din web browser er forældet. Opdater din browser for mere sikkerhed og den bedste oplevelse på denne side.

Finansieringsrunde blev tre gange større end planlagt: Synklino henter 106 mio. kr. Det var egentlig meningen, at det københavnske biotekselskab Synklino skulle finde 35 mio. kr. til at udvikle sit lægemiddelhåb, men efter selskabets netop overståede investeringsrunde kunne adm. direktør Thomas Kledal gå hjem med 106 mio. kr. på firmakontoen.

Synklino
Om Synklino
15. November 2021

Biotekselskabet Synklino har netop afsluttet en finansieringsrunde, der har tilført virksomheden 106 mio. kr. North Finance har stået for kapitalfremskaffelsen og er ligeledes en af lead investorerne i runden.

Selskabet havde ellers kalkuleret med at hente blot en tredjedel af dét beløb, men har undervejs fået opbakning fra de eksisterende investorer, herunder Vækstfonden og Eir Ventures, samt medlemmer af ledelse og bestyrelse og 70 nye investorer herunder private, familiekontorer og institutionelle investorer som Strategic Investments.

Synklino er stiftet i sommeren 2017 som et spinout fra KU og DTU af de tre forskere Thomas Kledal, Mette Rosenkilde og Mads G. Jeppesen.

Jeg har selvfølgelig været helt oppe at ringe over det, for det er supergodt for vores virksomhed. Det har været en fantastisk oplevelse at have været igennem den her kapitalrejsning

Thomas Kledal, adm. direktør og medstifter af Synklino

Læs hele artiklen hos Børsen

Flere artikler

    Ingen artikler fundet.

    Tilmeld dig vores netværk og få løbende tilsendt nøje udvalgte investeringsmuligheder.

    Tilmeld dig her