Din web browser er forældet. Opdater din browser for mere sikkerhed og den bedste oplevelse på denne side.

Sammen investerer vi i de bedste danske vækstvirksomheder

OnRobot
CrediWire
Synklino
MapsPeople
Christopher Cloos

Kort om osNorth Ventures giver dig adgang til at investere direkte i højt kvalificerede og eftertragtede danske vækstvirksomheder sammen med en række af Danmarks bedste venturefonde og business angels.

Vi har gjort det nemt for dig at tilgå en svært tilgængelig aktivklasse, hvor du kan bygge din egen venture portefølje med solide danske vækstvirksomheder sammen med os.

Som aktiv venture investor på tværs af sektorer og stadier søger vi efter banebrydende og globalt skalerbare virksomheder i Danmark. Vi kigger først og fremmest efter de bedste ledelsesteams, store potentielle markeder, solid vækst, holdbare forretningsmodeller, en klar strategi for fremtiden og en eksisterende kreds af ejere og investorer af høj kvalitet.

North Ventures blev lanceret i 2019 og udspringer af corporate finance huset North Finance som blev etableret i 2016.

Vores kontor

1+ mia.

Investeret kapital

12.000+

Medlemmer

500+

Analyser årligt

23

Porteføljeselskaber

Hvad vi laver

Vi analyserer 500+ virksomheder om året, og udvælger kun de bedste investeringsmuligheder. Vi har gennem mange år samarbejdet med de dygtigste venturefonde, business angels og serieiværksættere i Danmark, og vi bliver løbende inviteret som de første til at investere i deres porteføljeselskaber sammen med dem. Det har givet os et utroligt stærkt og unikt dealflow med de mest eftertragtede danske vækstvirksomheder som den typiske venture investor ikke har adgang til.

Alle vores virksomheder er dermed nøje udvalgte, og vi har forhandlet attraktive vilkår på plads og foretaget due diligence. North Ventures investerer sin egen kapital i alle virksomhederne på samme vilkår som dig.

Mere end 12.000 af Danmarks mest kapitalstærke investorer er medlem af vores netværk herunder bl.a. venturefonde, familiekontorer, business angels, industrielle og institutionelle investorer, og indtil nu har mere end 1.100 investorer investeret over DKK 1 mia. i en lang række danske vækstvirksomheder sammen med os.

Kontakt os

Kontakt

71 74 70 20

North Ventures ApS
Kongens Nytorv 3
1050 København K

CVR-nr.: 38195573

Ledelse

Jacob EnevoldsenManaging Partner

Alexander BechManaging Partner

Os i pressenSeneste artikler om os i pressen.

05. apr 2022

KapitalWatch: Ventureinvestor leverer rekordindtjening – nu skifter de navnMed et overskud på 40 mio. kr. leverede North Ventures, tidl. North Finance, sit klart bedste resultat nogensinde på at rejse kapital og investere i danske vækstvirksomheder gennem sit vidtforgrenede investornetværk.

18. feb 2021

KapitalWatch: Mæglerhuset vokser markant på samarbejde med VækstfondenNorth Finance havde sidste år en vækst på 400 pct., i kraft af især mæglerhusets samarbejde med Vækstfonden Venture.


PressemeddelelserEr du journalist og har spørgsmål eller ønsker en kommentar fra North Ventures, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller email.

Denne side bruger cookies for at give dig en optimal oplevelse. Læs mere

Okay